Eredményes Pureco megjelenés az IFAT-on

Több mint 160 országból 141 ezer látogató érkezett május 14-18-a között a bajor fővárosba, hogy megismerkedhessen a környezetipar legújabb innovációival, találkozhasson üzleti partnereivel, új piacokat kutasson fel és betekintést nyerjen az ivóvíz- és szennyvíztisztítási valamint a hulladékgazdálkodási ágazat jövőjébe. Ebben az évben 58 ország 3 305 kiállítója mutatta be termékeit és szolgáltatásait, ez közel 10 százalékkal nagyobb kiállítói részvételi emelkedést jelent.

Az idei IFAT kiállítás számunkra is különleges volt: nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy ebben az évben a Pureco, mint cégcsoport együttes, közös megjelenéssel vehetett részt kiállítóként az ágazat legjelentősebb szakmai seregszemléjén. Szlovák, cseh és román leányvállalatainkkal karöltve jelenlétünk fókuszában tevékenységünk általános bemutatása állt. Standunkon elméletben és - a stand méreteit figyelembe véve - gyakorlatban is teret engedtünk a Pureco víztisztítási technológiák megismerésének

A kiállítás öt napja alatt standunk több száz látogatót fogadott, számos kétoldalú egyeztetést és üzleti megbeszélést szerveztünk, melyek fókuszában komplex, személyre és projektekre szabott csapadékvíz-, ivóvíz- és szennyvíztisztítási szakmai megoldásaink álltak, melyek egyaránt felkeltették az európai, ázsiai, közel-keleti, afrikai látogatók figyelmét.

Két év múlva újra várjuk Önöket a következő IFAT-on!