1. Főoldal
  2.   »  Híreink

Friss híreink

A kivitelezési munkálatok befejeztével májusban Kállósemjénben, júniusban pedig Tarpán tudtunk sikeres próbaüzemet indítani.

Több mint 8000 köbméter tisztított szennyvíz naponta -nagyon büszkék vagyunk rá, hogy új megbízásainkkal együtt idén már az ország 12 pontján dolgozhatunk a kommunális szennyvíztisztítás területén.

Kovács Károly, a Magyar Vízipari Klaszter elnöke, az Európai Vízügyi Szövetség (EWA) korábbi elnöke költségmegtérülés és megfizethetőség tárgyában tartott előadást a június 5-én Bydgoszcz-ban megrendezésre került nemzetközi vízügyi konferencián.

Minden rekordot megdöntött az idei müncheni nemzetközi környezetipari szakkiállítás

A fejlesztés eredményeképpen több mint százezer ember életminősége javul az ország második legnagyobb városában

Cégünk támogatás nyert a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program keretén belül az egyik legjelentősebb környezetvédelmi kiállításon, a kétévente Münchenben megrendezésre kerülő IFAT-on való megjelenésre.

Megtiszteltetés számunkra, hogy a magyar vízipar megbecsültségét kifejező és a lehetőségeinket erősítő részvételünkkel hozzájárulhatunk a bolgár vízipar eredményességének növeléséhez.

 

A 2018-ban átadásra kerülő szabadkai regionális hulladékgazdálkodási központ a régió 260 ezer lakosa által termelt hulladékot kezeli. A levegőtisztaság-védelem egyik speciális területén, innovatív berendezésünkkel, a VENTUS biofilterrel mi is részesei lehetünk Szabadka jelentős környezetvédelmi fejlesztésének.

 

Megfizethető és fenntartható vízipari megoldások jegyében zajlott a Vietnam International Water Week, melyen a magyar vízipart Kovács Károly, a Magyar Vízipari Klaszter és a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség (MaSzeSz) elnöke, az EWA korábbi elnöke képviselte.

2018 nyarán adják át Budapesten az új építésű Illovszky Rudolf Stadiont, ahol Pureco termékek alkalmazásával oldják meg a csapadékvíz-tisztítását és szikkasztását, valamint a konyhai szennyvíz tisztítását.

Régebbi híreink

2018. február. 08.

A kivitelezési munkálatok befejezését követően tavaly decemberben Kölcse, idén januárban pedig Tunyogmatolcs kommunális szennyvíztisztító telepének próbaüzeme indult el.

 

2018. február. 08.

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy új megbízásaink, projektjeink keretében 2018-ban is sikeresen és eredményesen járulhatunk hozzá a településeken keletkezett szennyvizek megtisztításához és több ezer ember mindennapjai válhatnak szakmai közreműködésünk eredményeképpen egészségesebbé.

 

2018. január. 11.

Ebben az évben is önálló standdal leszünk jelen a környezetvédelem legrangosabb seregszemléjén, a müncheni IFAT-on.

 

2017. december. 12.

Kovács Károly részt vett az első, a Duna vízgyűjtőjén megvalósuló fenntartható szennyvíztisztítás c. nemzetközi workshop-on Bukarestben.Összes hír