1. Főoldal
  2.   »  Híreink

Friss híreink

A kivitelezési munkálatok befejeztével májusban Kállósemjénben, júniusban pedig Tarpán tudtunk sikeres próbaüzemet indítani.

Több mint 8000 köbméter tisztított szennyvíz naponta -nagyon büszkék vagyunk rá, hogy új megbízásainkkal együtt idén már az ország 12 pontján dolgozhatunk a kommunális szennyvíztisztítás területén.

Kovács Károly, a Magyar Vízipari Klaszter elnöke, az Európai Vízügyi Szövetség (EWA) korábbi elnöke költségmegtérülés és megfizethetőség tárgyában tartott előadást a június 5-én Bydgoszcz-ban megrendezésre került nemzetközi vízügyi konferencián.

Minden rekordot megdöntött az idei müncheni nemzetközi környezetipari szakkiállítás

A fejlesztés eredményeképpen több mint százezer ember életminősége javul az ország második legnagyobb városában

Cégünk támogatás nyert a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program keretén belül az egyik legjelentősebb környezetvédelmi kiállításon, a kétévente Münchenben megrendezésre kerülő IFAT-on való megjelenésre.

Megtiszteltetés számunkra, hogy a magyar vízipar megbecsültségét kifejező és a lehetőségeinket erősítő részvételünkkel hozzájárulhatunk a bolgár vízipar eredményességének növeléséhez.

 

A 2018-ban átadásra kerülő szabadkai regionális hulladékgazdálkodási központ a régió 260 ezer lakosa által termelt hulladékot kezeli. A levegőtisztaság-védelem egyik speciális területén, innovatív berendezésünkkel, a VENTUS biofilterrel mi is részesei lehetünk Szabadka jelentős környezetvédelmi fejlesztésének.

 

Megfizethető és fenntartható vízipari megoldások jegyében zajlott a Vietnam International Water Week, melyen a magyar vízipart Kovács Károly, a Magyar Vízipari Klaszter és a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség (MaSzeSz) elnöke, az EWA korábbi elnöke képviselte.

Régebbi híreink

2018. február. 22.

2018 nyarán adják át Budapesten az új építésű Illovszky Rudolf Stadiont, ahol Pureco termékek alkalmazásával oldják meg a csapadékvíz-tisztítását és szikkasztását, valamint a konyhai szennyvíz tisztítását.

2018. február. 08.

A kivitelezési munkálatok befejezését követően tavaly decemberben Kölcse, idén januárban pedig Tunyogmatolcs kommunális szennyvíztisztító telepének próbaüzeme indult el.

 

2018. február. 08.

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy új megbízásaink, projektjeink keretében 2018-ban is sikeresen és eredményesen járulhatunk hozzá a településeken keletkezett szennyvizek megtisztításához és több ezer ember mindennapjai válhatnak szakmai közreműködésünk eredményeképpen egészségesebbé.

 

2018. január. 11.

Ebben az évben is önálló standdal leszünk jelen a környezetvédelem legrangosabb seregszemléjén, a müncheni IFAT-on.

 Összes hír