1. Főoldal
  2.   »  Híreink

Friss híreink

Idén immár 10. alkalommal került megrendezésre Ho Chi Minh városában a VietWater nemzetközi vízipari szakkiállítás és a hozzá kapcsolódó konferenciák, workshopok szakmai forgataga

Az Európai Vízügyi Szövetség (EWA) meghívására Kovács Károly képviselte a hazai vízügyet az Európai Parlamentben megrendezésre kerülő szakmai reggelin Strasbourgban.

Új, integrált logisztikai központtal bővíti hazai kereskedelmi kapacitását az Auchan a Budapest mellett fekvő Üllő Airport Logisztikai Központ területén.

Az M0 autópálya felújítása során közel egy kilométer hosszúságban kerül Pureco résfolyóka beépítésre.

A TRV Zrt-vel tartott közös előadásunkban az új kölcsei kommunális szennyvíztisztító telep bővítéséről, próbaüzemi tapasztalatairól beszéltünk.

 Szakmai előadással és kiállítói megjelenéssel is részt vettünk a Magyar Vízipari Klaszter szervezésében és aktív szakmai közreműködésével megvalósuló tartalmas, nemzetközi vízügyi rendezvényen, melynek újra Budapest adott otthont, ami egy hétre ismét a víz fővárosa lett.

Régebbi híreink

2018. június. 29.

A kivitelezési munkálatok befejeztével májusban Kállósemjénben, júniusban pedig Tarpán tudtunk sikeres próbaüzemet indítani.

2018. június. 29.

Több mint 8000 köbméter tisztított szennyvíz naponta -nagyon büszkék vagyunk rá, hogy új megbízásainkkal együtt idén már az ország 12 pontján dolgozhatunk a kommunális szennyvíztisztítás területén.

2018. június. 11.

Kovács Károly, a Magyar Vízipari Klaszter elnöke, az Európai Vízügyi Szövetség (EWA) korábbi elnöke költségmegtérülés és megfizethetőség tárgyában tartott előadást a június 5-én Bydgoszcz-ban megrendezésre került nemzetközi vízügyi konferencián.

2018. május. 25.

Minden rekordot megdöntött az idei müncheni nemzetközi környezetipari szakkiállításÖsszes hír