1. Főoldal
  2.   »  Híreink

Friss híreink

Az év elejétől már hosszú élettartamú, korrózióálló, kis súlyú üvegszál erősítéses poliészter (ÜPE) csöveket is kínálunk ügyfeleinknek.

 

A beruházást a Pureco Kft. tervezte és valósítja meg. Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy munkánkkal hozzájárulhatunk több mint 100.000 ember életminőségének javításához Ghána második legnagyobb városában.

A vágóhídon keletkezett szennyvíz tisztításához a Pureco Kft. fővállalkozásában épült meg az ipari szennyvíztisztítási technológia

A 2,5 millió lakosú ghánai Kumasi városban magyar részvétellel olyan szennyvíztisztító telepet építenek, amelynek köszönhetően több mint százezer ember mindennapjai válnak élhetőbbé és egészségesebbé.

Idén immár 10. alkalommal került megrendezésre Ho Chi Minh városában a VietWater nemzetközi vízipari szakkiállítás és a hozzá kapcsolódó konferenciák, workshopok szakmai forgataga

Az Európai Vízügyi Szövetség (EWA) meghívására Kovács Károly képviselte a hazai vízügyet az Európai Parlamentben megrendezésre kerülő szakmai reggelin Strasbourgban.

Új, integrált logisztikai központtal bővíti hazai kereskedelmi kapacitását az Auchan a Budapest mellett fekvő Üllő Airport Logisztikai Központ területén.

Régebbi híreink

2018. október. 04.

Az M0 autópálya felújítása során közel egy kilométer hosszúságban kerül Pureco résfolyóka beépítésre.

2018. szeptember. 27.

A TRV Zrt-vel tartott közös előadásunkban az új kölcsei kommunális szennyvíztisztító telep bővítéséről, próbaüzemi tapasztalatairól beszéltünk.

2018. szeptember. 20.

 Szakmai előadással és kiállítói megjelenéssel is részt vettünk a Magyar Vízipari Klaszter szervezésében és aktív szakmai közreműködésével megvalósuló tartalmas, nemzetközi vízügyi rendezvényen, melynek újra Budapest adott otthont, ami egy hétre ismét a víz fővárosa lett.

2018. július. 23.

2018 szeptemberében Budapest ismét a víz fővárosa lesz: hazánk ad otthont két kiemelkedő, nemzetközi vízügyi szakkonferenciának.Összes hír