1. Főoldal
  2.   »  Híreink

Friss híreink

Pureco olajfogó és tűzivíztartály berendezések a fehérgyarmati Kölcsey Általános iskolánál

A vízelzáró rendszerek gyártásában, a víz-szennyvíz-gáz hálózatok, szennyvíz telepek, tűzvédelem területéhez gyártott szerelvények előállításában világviszonylatban is piacvezető AVK termékek 2019-től már a Pureco kínálatában is megtalálhatók.

A 13 méter hosszú, gázmosóval felszerelt berendezés óránként 8 000 köbméter szennyezett levegő megtisztítására képes.

Vállalkozási Igazgatóságunkra keressük új munkatársunkat, aki a hazai és külföldi ivóvíz-, és szennyvíztisztító létesítmények komplett megvalósítására vonatkozó megnövekedett ajánlati állomány kezelésében segítségünkre lesz.

2019. március. 22.

Az idei Víz Világnapja a Vizet Mindenkinek! (Leaving no one behind) szlogennel azt érzékelteti, milyen nagy kihívás ma a világban, hogy minden egyes ember számára elérhető legyen éltető erőforrásunk, a víz.

A szabolcs-szatmár-bereg megyei Tarpán a fejlesztés eredményeképpen naponta 200 köbméter szennyvizet tisztítunk meg

Múlt évtől már hosszú élettartamú, korrózióálló, kis súlyú üvegszál erősítéses poliészter (ÜPE) csöveket is kínálunk ügyfeleinknek.

 

A beruházást a Pureco Kft. tervezte és valósítja meg. Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy munkánkkal hozzájárulhatunk több mint 100.000 ember életminőségének javításához Ghána második legnagyobb városában.

A vágóhídon keletkezett szennyvíz tisztításához a Pureco Kft. fővállalkozásában épült meg az ipari szennyvíztisztítási technológia

A 2,5 millió lakosú ghánai Kumasi városban magyar részvétellel olyan szennyvíztisztító telepet építenek, amelynek köszönhetően több mint százezer ember mindennapjai válnak élhetőbbé és egészségesebbé.

Régebbi híreink

2018. december. 14.

A bővítés a Pureco által szállított tisztítási technológiával (PURE-BLK) valósult meg

 

2018. november. 12.

Idén immár 10. alkalommal került megrendezésre Ho Chi Minh városában a VietWater nemzetközi vízipari szakkiállítás és a hozzá kapcsolódó konferenciák, workshopok szakmai forgataga

2018. október. 09.

Az Európai Vízügyi Szövetség (EWA) meghívására Kovács Károly képviselte a hazai vízügyet az Európai Parlamentben megrendezésre kerülő szakmai reggelin Strasbourgban.Összes hír