1. Főoldal
  2.   »  Híreink

Friss híreink

Cégünk támogatás nyert a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program keretén belül az egyik legjelentősebb környezetvédelmi kiállításon, a kétévente Münchenben megrendezésre kerülő IFAT-on való megjelenésre.

Megtiszteltetés számunkra, hogy a magyar vízipar megbecsültségét kifejező és a lehetőségeinket erősítő részvételünkkel hozzájárulhatunk a bolgár vízipar eredményességének növeléséhez.

 

A 2018-ban átadásra kerülő szabadkai regionális hulladékgazdálkodási központ a régió 260 ezer lakosa által termelt hulladékot kezeli. A levegőtisztaság-védelem egyik speciális területén, innovatív berendezésünkkel, a VENTUS biofilterrel mi is részesei lehetünk Szabadka jelentős környezetvédelmi fejlesztésének.

 

Megfizethető és fenntartható vízipari megoldások jegyében zajlott a Vietnam International Water Week, melyen a magyar vízipart Kovács Károly, a Magyar Vízipari Klaszter és a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség (MaSzeSz) elnöke, az EWA korábbi elnöke képviselte.

2018 nyarán adják át Budapesten az új építésű Illovszky Rudolf Stadiont, ahol Pureco termékek alkalmazásával oldják meg a csapadékvíz-tisztítását és szikkasztását, valamint a konyhai szennyvíz tisztítását.

A kivitelezési munkálatok befejezését követően tavaly decemberben Kölcse, idén januárban pedig Tunyogmatolcs kommunális szennyvíztisztító telepének próbaüzeme indult el.

 

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy új megbízásaink, projektjeink keretében 2018-ban is sikeresen és eredményesen járulhatunk hozzá a településeken keletkezett szennyvizek megtisztításához és több ezer ember mindennapjai válhatnak szakmai közreműködésünk eredményeképpen egészségesebbé.

 

Ebben az évben is önálló standdal leszünk jelen a környezetvédelem legrangosabb seregszemléjén, a müncheni IFAT-on.

 

Kovács Károly részt vett az első, a Duna vízgyűjtőjén megvalósuló fenntartható szennyvíztisztítás c. nemzetközi workshop-on Bukarestben.

2017. december. 10.

Kedves Partnerünk!

Köszönjük 2017-ben tanúsított bizalmukat és együttműködésüket.

Munkatársaink nevében is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánunk! - A Pureco Kft. Csapata

 

Régebbi híreink

2017. november. 29.

Novembertől három olaj- és zsírleválasztó berendezésünk gondoskodik Vietnámban két étterem és egy motorszerviz üzemben keletkezett szennyezett víz eredményes és hatékony tisztításáról.

2017. november. 24.

Idén a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi kara adott otthont az Országos Települési Csapadékvíz-gazdálkodási Konferenciának Baján. A rendezvényen két előadással jelen volt a Pureco Kft. is.

2017. november. 14.

Nagy érdeklődés övezte a Pureco víztisztítási megoldásait Vietnámban, a VietWater nemzetközi kiállításon és kapcsolódó rendezvényein

2017. október. 17.

A Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) által éltre hívott díj célja, hogy elismerje, és széles körben bemutassa a fenntarthatóság területén tett kiemelkedő vállalati, vezetői és személyes teljesítményt. Ezzel is előmozdítva és növelve az üzleti szektor hozzájárulását és hatását az ENSZ Fenntartható fejlődési célok teljesítésében.Összes hír