1. Főoldal
  2.   »  Híreink

Friss híreink

A 13 méter hosszú, gázmosóval felszerelt berendezés óránként 8 000 köbméter szennyezett levegő megtisztítására képes.

Vállalkozási Igazgatóságunkra keressük új munkatársunkat, aki a hazai és külföldi ivóvíz-, és szennyvíztisztító létesítmények komplett megvalósítására vonatkozó megnövekedett ajánlati állomány kezelésében segítségünkre lesz.

2019. március. 22.

Az idei Víz Világnapja a Vizet Mindenkinek! (Leaving no one behind) szlogennel azt érzékelteti, milyen nagy kihívás ma a világban, hogy minden egyes ember számára elérhető legyen éltető erőforrásunk, a víz.

A szabolcs-szatmár-bereg megyei Tarpán a fejlesztés eredményeképpen naponta 200 köbméter szennyvizet tisztítunk meg

Múlt évtől már hosszú élettartamú, korrózióálló, kis súlyú üvegszál erősítéses poliészter (ÜPE) csöveket is kínálunk ügyfeleinknek.

 

A beruházást a Pureco Kft. tervezte és valósítja meg. Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy munkánkkal hozzájárulhatunk több mint 100.000 ember életminőségének javításához Ghána második legnagyobb városában.

A vágóhídon keletkezett szennyvíz tisztításához a Pureco Kft. fővállalkozásában épült meg az ipari szennyvíztisztítási technológia

A 2,5 millió lakosú ghánai Kumasi városban magyar részvétellel olyan szennyvíztisztító telepet építenek, amelynek köszönhetően több mint százezer ember mindennapjai válnak élhetőbbé és egészségesebbé.

Régebbi híreink

2018. november. 12.

Idén immár 10. alkalommal került megrendezésre Ho Chi Minh városában a VietWater nemzetközi vízipari szakkiállítás és a hozzá kapcsolódó konferenciák, workshopok szakmai forgataga

2018. október. 09.

Az Európai Vízügyi Szövetség (EWA) meghívására Kovács Károly képviselte a hazai vízügyet az Európai Parlamentben megrendezésre kerülő szakmai reggelin Strasbourgban.

2018. október. 04.

Új, integrált logisztikai központtal bővíti hazai kereskedelmi kapacitását az Auchan a Budapest mellett fekvő Üllő Airport Logisztikai Központ területén.

2018. október. 04.

A FŐGÁZ tulajdonában lévő Koppány utcai,  telephelye rekultivációra szorult. A fejlesztés eredményeképpen új védőburkolatot kapott a terület.Összes hír