1. Főoldal
  2.   »  Híreink

Friss híreink

2018 nyarán készül el a Vasas SC Illovszky Rudolf Stadionja, ahol Pureco termékek és technológiák alkalmazásával oldják meg a csapadékvíz-szikkasztását, tározását, tisztítását, valamint a konyhai szennyvíz tisztítását.

A kivitelezési munkálatok befejezését követően tavaly decemberben Kölcse, idén januárban pedig Tunyogmatolcs kommunális szennyvíztisztító telepének próbaüzeme indult el.

 

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy új megbízásaink, projektjeink keretében 2018-ban is sikeresen és eredményesen járulhatunk hozzá a településeken keletkezett szennyvizek megtisztításához és több ezer ember mindennapjai válhatnak szakmai közreműködésünk eredményeképpen egészségesebbé.

 

Ebben az évben is önálló standdal leszünk jelen a környezetvédelem legrangosabb seregszemléjén, a müncheni IFAT-on.

 

Kovács Károly részt vett az első, a Duna vízgyűjtőjén megvalósuló fenntartható szennyvíztisztítás c. nemzetközi workshop-on Bukarestben.

2017. december. 10.

Kedves Partnerünk!

Köszönjük 2017-ben tanúsított bizalmukat és együttműködésüket.

Munkatársaink nevében is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánunk! - A Pureco Kft. Csapata

 

Novembertől három olaj- és zsírleválasztó berendezésünk gondoskodik Vietnámban két étterem és egy motorszerviz üzemben keletkezett szennyezett víz eredményes és hatékony tisztításáról.

Idén a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi kara adott otthont az Országos Települési Csapadékvíz-gazdálkodási Konferenciának Baján. A rendezvényen két előadással jelen volt a Pureco Kft. is.

2017. november. 14.

Nagy érdeklődés övezte a Pureco víztisztítási megoldásait Vietnámban, a VietWater nemzetközi kiállításon és kapcsolódó rendezvényein

A Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) által éltre hívott díj célja, hogy elismerje, és széles körben bemutassa a fenntarthatóság területén tett kiemelkedő vállalati, vezetői és személyes teljesítményt. Ezzel is előmozdítva és növelve az üzleti szektor hozzájárulását és hatását az ENSZ Fenntartható fejlődési célok teljesítésében.

Régebbi híreink

2017. október. 11.

Pureco zsírfogó, tűzivíztartály és záportározó segíti a gyártelep komplex csapadékvíz-kezelését

2017. augusztus. 09.

A napokban a magyar sajtóban több hír megjelent az Amerikai Járványügyi Hivatal (CDC) korábbi években készült jelentéséről, amely szerint hazánkban nem biztonságos csapvizet fogyasztani.
Interjú Kovács Károllyal az ATV Start c. reggeli műsorában.

2017. július. 25.

A vízellátó rendszert és a csatornahálózatot magába foglaló víziközmű hálózat állapotáról, a rekonstrukciós igények, a korszerűsítés költségeiről, a rendszerek működéséről, működtetéséről is szó esett az Info Rádióban elhangzott beszélgetésen, mely 2017. július 19-én volt hallható.

2017. július. 19.

Sikeresek a magyar-vietnámi üzleti kapcsolatok: magyar vízügyi szakemberek munkájának köszönhetően mintegy százezer ember fogyaszthat egészséges, tiszta ivóvizet Vietnámban, van, aki életében előszörÖsszes hír