Hat megyében 8 új szennyvíztisztítási fejlesztés fűződik a Pureco nevéhez

Egyedi technológiával épül, korszerűsödik szennyvíztelep Csömörön (Pest megye, 1 500 m3/nap), Hevesen (Heves megye, 1.400. m3/d, 10.812 LE) és Recsken (Heves megye, 1 350 m3/nap). A megbízások keretében komplett tervezést és kivitelezést végzünk, jelenleg az előkészítések zajlanak ezeknél az új projekteknél.

A vas megyei Nádasdon (250 m3/nap, 2 500 LE) és a vas megyei Iváncon (300 m3/nap, 2 875 LE) a szennyvíztisztító telepek komplett kivitelezéséhez szakembereink a PURE-BIOCOS® szennyvíztisztítási technológiát (Kombinált Biológia Rendszer) alkalmazzák. A levegőztetett, eleveniszapos eljárás továbbfejlesztett változatával a nitrifikálás és denitrifikálás egy szakaszosan levegőztetett térben, míg a fáziselválasztás két párhuzamos utóülepítő medencében történik.
A borsod megyei Bogácson eleveniszapos technológiával tisztítjuk meg a naponta keletkezett 500 m3 szennyvizet, a Fejér megyei Iváncsán PURE-BLK megoldással 590m3/nap kapacitással üzemel majd a szennyvíztiszíttó telep. A PURE-BLK® technológia sajátossága, hogy az egymástól elkülönülő anaerob, anoxikus és oxikus terekben lezajló biológiai lebontást követően, a fáziselválasztás egy hosszanti kialakítású utóülepítőben történik. A tolna megyei Bonyhádon épülő, 2 300 m3/nap hidraulikai kapacitású szennyvíztelephez a technológiai gépészeti, villamos- és irányítástechnikai tervezés és kivitelezés kötődik a Pureco-hoz.
A projektek előrehaladásáról folyamatosan beszámolunk, hiszen megtisztelő számunkra, hogy új, munkáink keretében több mint ötvenezer ember számára válik elérhetővé a megfelelő szennyvíztisztítás.