Archívum

A 2018-ban átadásra kerülő szabadkai regionális hulladékgazdálkodási központ a régió 260 ezer lakosa által termelt hulladékot kezeli. A levegőtisztaság-védelem egyik speciális területén, innovatív berendezésünkkel, a VENTUS biofilterrel mi is részesei lehetünk Szabadka jelentős környezetvédelmi fejlesztésének.

 

Megfizethető és fenntartható vízipari megoldások jegyében zajlott a Vietnam International Water Week, melyen a magyar vízipart Kovács Károly, a Magyar Vízipari Klaszter és a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség (MaSzeSz) elnöke, az EWA korábbi elnöke képviselte.

2017. december. 10.

Kedves Partnerünk!

Köszönjük 2017-ben tanúsított bizalmukat és együttműködésüket.

Munkatársaink nevében is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánunk! - A Pureco Kft. Csapata

 

Novembertől három olaj- és zsírleválasztó berendezésünk gondoskodik Vietnámban két étterem és egy motorszerviz üzemben keletkezett szennyezett víz eredményes és hatékony tisztításáról.

2017. november. 14.

Nagy érdeklődés övezte a Pureco víztisztítási megoldásait Vietnámban, a VietWater nemzetközi kiállításon és kapcsolódó rendezvényein

A Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) által éltre hívott díj célja, hogy elismerje, és széles körben bemutassa a fenntarthatóság területén tett kiemelkedő vállalati, vezetői és személyes teljesítményt. Ezzel is előmozdítva és növelve az üzleti szektor hozzájárulását és hatását az ENSZ Fenntartható fejlődési célok teljesítésében.

2017. augusztus. 09.

A napokban a magyar sajtóban több hír megjelent az Amerikai Járványügyi Hivatal (CDC) korábbi években készült jelentéséről, amely szerint hazánkban nem biztonságos csapvizet fogyasztani.
Interjú Kovács Károllyal az ATV Start c. reggeli műsorában.

A vízellátó rendszert és a csatornahálózatot magába foglaló víziközmű hálózat állapotáról, a rekonstrukciós igények, a korszerűsítés költségeiről, a rendszerek működéséről, működtetéséről is szó esett az Info Rádióban elhangzott beszélgetésen, mely 2017. július 19-én volt hallható.