Bemutatkozás

BemutatkozásVíztiszta megoldások 
 
A Pureco Kft. a csapadék- és szennyvízkezelés, az ivóvíztisztítás, környezeti kármentesítés területén több mint 10 éve tevékenykedő, 100%-ban magyar tulajdonú nemzetközi vállalat, amely munkáival Európán kívül az Arab országokban és Ázsiában is jelen van. 
 
A vizek tiszteletével és a környezetvédelem melletti elkötelezett tevékenységünkkel, az élhető és tiszta természet megteremtésének, védelmének szem előtt tartásával, fenntartható, komplex és egyedi javaslatokat kínálunk a vízipar szinte minden területén. 
 
Értékálló termékeink és technológiáink fejlesztésére nagy gondot fordítunk, az innovációs és egyedi megoldások kidolgozására külön üzletág van segítségünkre, új szemléletünk, hozzáállásunk szabadalmi oltalommal bíró megoldásaink esetében is egyedülálló.
 
Szolgáltatásaink a tervezéstől a kivitelezésig, valamint az üzemeltetés és karbantartásig mindent lefednek, és a kiemelten nagy projektek igényeit is képesek vagyunk kezelni, hiszen alapító tagja vagyunk a Magyar Vízipari Klaszternek, amely több mint 3000 kollégával és több, mint 300 millió USD összbevétellel rendelkezik.
 
Kiemelt szakmai referenciával rendelkezünk a kommunális és ipari szennyvíztisztítás, és az ivóvíztisztítás valamint a környezetvédelmi kármentesítés területén is, több egyedülálló vízkezelő rendszert tervezésével és kivitelezésével járulhattunk hozzá a fenntarthatósághoz. 
 
A Pureco Kft. által javasolt termékek és technológiák használata hosszú élettartamú rendszerek kiépítését, gyors és egyszerű telepítést, és a későbbiekben ezek hatékony tisztítási, karbantartási és üzemeltetési lehetőségét kínálják. Megrendelőink érdekeit képviselve minden esetben személyre szabott, optimális és költséghatékony megoldások kidolgozására törekszünk, ahol számít a hozzáadott érték, a kiszámíthatóság, tervezhetőség, rugalmasság és több szempontú megközelítés. Nemcsak a termékek, hanem beépítési módszerük is környezetkímélő, hatékony és gazdaságos. 
 
Bemutatkozás
Hiszünk az emberekben: munkatársaink a vízipar különböző szegmenseiben kimagasló szakmai és innovációs tudással rendelkeznek, amelyet a világon mindenhol ismernek és elismernek. 
 
A Pureco Kft. éves forgalma meghaladja a 2,5 milliárd forintot, a cégcsoport román, szlovák és cseh társcégekkel folyamatosan terjeszkedik és ér el sikereket világszerte.
 
Büszkék vagyunk arra, hogy szakmai tudásunkkal több, mint 500 ezer ember mindennapjait tettük már egészségesebbé.

 

Partnereink >