1. Főoldal
  2.   »  Híreink

Friss híreink

1200 köbméter kapacitású csapadékvíz-tározó tartályokat szállítottunk és telepítettünk hazánk legnagyobb kiállítási területének revitalizációs programjához

Kőagyag csövek és aknák ipari szennyvíz elvezetéséhezSteinzeug-Keramo által gyártott, Pureco forgalmazta kőagyag aknarendszerek a Hungrana szabadegyházi gyártelepén. 

Pureco ÜPE csövek segítik a fenntartható vízgazdálkodást a DrávánálAz Ős-Dráva Program fejlesztési célja a tervezett területen a fenntartható vízgazdálkodás infrastrukturális feltételeinek a javítása.

GÖV távvezeték Tapolca és Balatonederics közöttA nyugat-balatoni régió vízellátásnak egyik legfontosabb csővezetéke a Tapolca-Balatonederics közötti 12,5 km-es DN 600-as ivóvíz távvezeték, melynek első, 2,5 km-es szakaszát GÖV csövekre cserélték.

Új rendezvénysorozat a mélyépítés területén_1Hagyományteremtő jelleggel a tavalyi évben vágtunk bele új, tervezőket célzó szakmai tájékoztató rendezvényünkbe, mely  nagyon jól sikerült, de idén a részvételi létszám, az érdeklődés és az esemény hasznossága egyaránt felülmúlta a tavalyi sikereket.

Kovács Károly a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Afrika Tagozatának új alelnöke_01A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Afrika Tagozata Magyar-afrikai üzleti fórumot szervezett 2020. február 6-án Budapesten az MKIK székhelyén.

2019. november. 19.

Országos VÍZÉRTÉK KonferenciaA mai vízgazdálkodási gyakorlat nem fenntartható – paradigmaváltásra van szükség.

Három VENTUS biofilter konténer gondoskodik a szentendrei szennyvíztisztító telep szagtalan működésérőlA szentendrei szennyvíztisztító telep a Duna jobb parti agglomerációs települések szennyvizeit fogadja, túlterheltség és technológiai elavultság miatt jelenleg a korszerűsítése, fejlesztése zajlik. 

Aktív, tartalmas és sikeres Pureco jelenlét a Budapesti Víz VilágtalálkozónKiállítói megjelenés, többszáz szakmai érdeklődő, sajtótájékoztató szervezése, szakmai prezentációk tartása, panelbeszélgetésen való részvétel, két új afrikai szennyvíztisztító telepre vonatkozó szerződés aláírása, magyar-afrikai környezeti-nevelési, oktatási program hivatalos bejelentése, indítása: ez a rengeteg tevékenység tette rendkívül izgalmassá az ide BWS megjelenésünket.

Pureco a Budapesti Víz VilágtalálkozónA Budapesti Víz Világtalálkozó 2019 margóján Digitális és Természetközeli Fenntartható Megoldások címmel ismét sor kerül vízipari szakkiállításra. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy kiállítóként részt vehetünk ezen a rangos eseményen. Várjuk Önt a Millenárison megrendezett eseményen, legyen vendégünk a standunkon!

Régebbi híreink

2019. augusztus. 29.

Biztonsággal fogyasztható a hazai csapvízInterjú Kovács Károllyal az ATV 2019. augusztus 29-ei reggeli adásában.

2019. május. 23.

Tudatos tervezés – tiszta vízPureco olajfogó és tűzivíztartály berendezések a fehérgyarmati Kölcsey Általános iskolánál

2019. május. 20.

AVK szerelvények a Pureco kínálatábanA vízelzáró rendszerek gyártásában, a víz-szennyvíz-gáz hálózatok, szennyvíz telepek, tűzvédelem területéhez gyártott szerelvények előállításában világviszonylatban is piacvezető AVK termékek 2019-től már a Pureco kínálatában is megtalálhatók.

2019. április. 16.

Konténeres biofilter berendezésünk a pécsi átemelőnélA 13 méter hosszú, gázmosóval felszerelt berendezés óránként 8 000 köbméter szennyezett levegő megtisztítására képes.Összes hír