1. Főoldal
  2.   »  Híreink

Friss híreink

Kőagyag csövek és aknák ipari szennyvíz elvezetéséhezSteinzeug-Keramo által gyártott, Pureco forgalmazta kőagyag aknarendszerek a Hungrana szabadegyházi gyártelepén. 

Pureco ÜPE csövek segítik a fenntartható vízgazdálkodást a DrávánálAz Ős-Dráva Program fejlesztési célja a tervezett területen a fenntartható vízgazdálkodás infrastrukturális feltételeinek a javítása.

GÖV távvezeték Tapolca és Balatonederics közöttA nyugat-balatoni régió vízellátásnak egyik legfontosabb csővezetéke a Tapolca-Balatonederics közötti 12,5 km-es DN 600-as ivóvíz távvezeték, melynek első, 2,5 km-es szakaszát GÖV csövekre cserélték.

Új rendezvénysorozat a mélyépítés területén_1Hagyományteremtő jelleggel a tavalyi évben vágtunk bele új, tervezőket célzó szakmai tájékoztató rendezvényünkbe, mely  nagyon jól sikerült, de idén a részvételi létszám, az érdeklődés és az esemény hasznossága egyaránt felülmúlta a tavalyi sikereket.

Kovács Károly a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Afrika Tagozatának új alelnöke_01A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Afrika Tagozata Magyar-afrikai üzleti fórumot szervezett 2020. február 6-án Budapesten az MKIK székhelyén.

2019. december. 18.

Pureco Cégcsoport karácsonyMinden kedves Partnerünknek Kellemes Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánunk!

2019. november. 19.

Országos VÍZÉRTÉK KonferenciaA mai vízgazdálkodási gyakorlat nem fenntartható – paradigmaváltásra van szükség.

Építésvezetőt és projekt előkészítő mérnököt keresünkKeressük új kollégáinkat nemzetközi főépítésvezetői és szenior projekt előkészítő mérnöki pozícióinkra.

 

 

Három VENTUS biofilter konténer gondoskodik a szentendrei szennyvíztisztító telep szagtalan működésérőlA szentendrei szennyvíztisztító telep a Duna jobb parti agglomerációs települések szennyvizeit fogadja, túlterheltség és technológiai elavultság miatt jelenleg a korszerűsítése, fejlesztése zajlik. 

Régebbi híreink

2019. október. 17.

Aktív, tartalmas és sikeres Pureco jelenlét a Budapesti Víz VilágtalálkozónKiállítói megjelenés, többszáz szakmai érdeklődő, sajtótájékoztató szervezése, szakmai prezentációk tartása, panelbeszélgetésen való részvétel, két új afrikai szennyvíztisztító telepre vonatkozó szerződés aláírása, magyar-afrikai környezeti-nevelési, oktatási program hivatalos bejelentése, indítása: ez a rengeteg tevékenység tette rendkívül izgalmassá az ide BWS megjelenésünket.

2019. október. 01.

Pureco a Budapesti Víz VilágtalálkozónA Budapesti Víz Világtalálkozó 2019 margóján Digitális és Természetközeli Fenntartható Megoldások címmel ismét sor kerül vízipari szakkiállításra. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy kiállítóként részt vehetünk ezen a rangos eseményen. Várjuk Önt a Millenárison megrendezett eseményen, legyen vendégünk a standunkon!

2019. augusztus. 29.

Biztonsággal fogyasztható a hazai csapvízInterjú Kovács Károllyal az ATV 2019. augusztus 29-ei reggeli adásában.

2019. május. 23.

Tudatos tervezés – tiszta vízPureco olajfogó és tűzivíztartály berendezések a fehérgyarmati Kölcsey Általános iskolánálÖsszes hír