Archívum

Aktív, tartalmas és sikeres Pureco jelenlét a Budapesti Víz VilágtalálkozónKiállítói megjelenés, többszáz szakmai érdeklődő, sajtótájékoztató szervezése, szakmai prezentációk tartása, panelbeszélgetésen való részvétel, két új afrikai szennyvíztisztító telepre vonatkozó szerződés aláírása, magyar-afrikai környezeti-nevelési, oktatási program hivatalos bejelentése, indítása: ez a rengeteg tevékenység tette rendkívül izgalmassá az ide BWS megjelenésünket.

Pureco a Budapesti Víz VilágtalálkozónA Budapesti Víz Világtalálkozó 2019 margóján Digitális és Természetközeli Fenntartható Megoldások címmel ismét sor kerül vízipari szakkiállításra. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy kiállítóként részt vehetünk ezen a rangos eseményen. Várjuk Önt a Millenárison megrendezett eseményen, legyen vendégünk a standunkon!

AVK szerelvények a Pureco kínálatábanA vízelzáró rendszerek gyártásában, a víz-szennyvíz-gáz hálózatok, szennyvíz telepek, tűzvédelem területéhez gyártott szerelvények előállításában világviszonylatban is piacvezető AVK termékek 2019-től már a Pureco kínálatában is megtalálhatók.

Álláshirdetés - Projekt előkészítő mérnökVállalkozási Igazgatóságunkra keressük új munkatársunkat, aki a hazai és külföldi ivóvíz-, és szennyvíztisztító létesítmények komplett megvalósítására vonatkozó megnövekedett ajánlati állomány kezelésében segítségünkre lesz.

2019. március. 22.

Pureco Víz VilágnapAz idei Víz Világnapja a Vizet Mindenkinek! (Leaving no one behind) szlogennel azt érzékelteti, milyen nagy kihívás ma a világban, hogy minden egyes ember számára elérhető legyen éltető erőforrásunk, a víz.