1. Főoldal
  2.   »  

Referenciáink

 

A Pureco Kft. 2006 óta meghatározó szereplő a csapadék- és szennyvízkezelés, -gyűjtés, -elhelyezés területén. Fenntartható, komplex és egyedi javaslatokat kínálunk ügyfeleinknek. Értékálló termékeink és technológiáink között olaj- és zsírfogók, különböző funkciójú, nagy térfogattal rendelkező tartályok, rácsos és résfolyókák, csapadékvíz szikkasztók, ivóvíz és tűzivíz, valamint szennyvíz vezetékek csőanyagai (gömbgrafitos öntöttvas, illetve kőagyag) házi, kis szennyvíztisztító berendezések éppúgy megtalálhatók, mint a kommunális és ipari szennyvíztisztító technológiák, telepek. Szolgáltatásainkon belül engedélyezési eljárások lebonyolításával, leválasztó technológiák szervízelési és üzemeltetési feladataival, meglévő berendezések modernizációjával, bővítésével, hatásfoknöveléssel, laboratóriumi vizsgálatokkal, elemzésekkel is ügyfeleink rendelkezésére állunk

 

Kiemelt szakmai referenciával rendelkezünk az ivóvíztisztítás és a környezetvédelmi kármentesítés területén is, több egyedülálló vízkezelő rendszer tervezésével és kivitelezésével járulhattunk hozzá a fenntarthatósághoz. Új szemléletű, innovatív javaslataink a csapadékvíz-kezelés területén szabadalmi oltalommal bíró megoldásaink esetében is egyedülállóak. 

 

Büszkén mondhatjuk, hogy az elmúlt években jelentősen hozzájárultunk a magyar víziközmű-szolgáltatás fejlődéséhez, fejlesztéséhez, valamint a magyarországi és a szomszédos országok vízi környezetének megóvásához. 

 
A többit mondják el helyettünk a beruházások!