Termékeink

CSAPADÉKVÍZ KEZELÉS

 
Csapadékvíz kezelés

 

Az esővíz az egyik legfontosabb természeti kincsünk, a lehullott csapadékvíz gyűjtése, tisztítása, tárolása, felhasználása hozzájárul legfontosabb célkitűzésünkhöz: a vizek mennyiségi és minőségi védelméhez.

 

Ennek szellemében készítjük csapadékvíz-gazdálkodási beruházások, és azok mérnöki létesítményeinek mélyépítési, gépészeti, villamos és irányítástechnikai terveit, illetve ipari parkok, autópályák és nagyberuházások csapadékvíz elvezetésének és előkezelésének terveit. 

 
 

SZENNYVÍZTISZTÍTÁS

 
Szennyvíztisztítás

 

Cégünk mind a kommunális mind az ipari szennyvíztisztítás területén széleskörű tapasztalatokkal, szakmai referenciákkal bír. Fontosnak tartjuk, hogy a szennyvíztisztítási feladatnak megfelelő technológia tervezése mellett hangsúlyt fektessünk a költséghatékonyságra, az optimális megoldás kiválasztására, a meglévő létesítmények intenzifikálására, rekonstrukciójára. 

 

Gazdaságossági szempontokat mellett fejlesztési technológiáink figyelembe veszik az adott terület környezeti értékeit, ökoszisztémáját, sajátosságát, így egyedi, specifikus megoldásokkal tudunk ügyfeleink rendelkezésére állni. 

 

 

KÖZMŰÉPÍTÉSI ANYAGOK

 
Közműépítési anyagok

 

Környezeti értékeinkkel való ésszerű gazdálkodás, a fenntartható fejlődés mindannyiunk számára fontos szempont, ezért a megvalósuló rendszereknek műszakilag korszerű, élenjáró, de egyúttal gazdaságos megoldást kell nyújtaniuk az üzemeltetők, a tulajdonosok és nem utolsósorban díjfizető fogyasztók számára.

 

Az üzemeltetők látják a jelenlegi rendszereik állapotát és a jövőbeni felújításaik lehetőségét, a közművek tulajdonosai tudatában vannak a tulajdonuk csökkent értékének, a fogyasztók pedig érzik a szolgáltatási díjak mértékét. 

 

 

ÚTMENTI MEGOLDÁSAINK

 

Útmenti megoldásaink

 

Autóbusz és trolibusz megállóhelyek burkolt felületei a nagy használatbavétel miatt általában rövid időn belül tönkremennek.

 

A megállósáv burkolata gyakran hullámossá válik, széttöredezik, ez nemcsak esztétikailag zavaró, hanem károsan hat az akadálymentes szegélyekre is, melyek ütköző párnaként kellene, hogy funkcionáljanak, de a szegélykövek közötti hézagok tágulásával, megrongálódásával erre nem képesek. Emiatt a víz a szegélyek alá folyik, a hőingadozás miatt télen az egyes szegélykövek kilazulhatnak.