Új rendezvénysorozat a mélyépítés területén – nagy sikerrel zárult az idei Pureco Tervezői Találkozó

Hagyományteremtő jelleggel a tavalyi évben vágtunk bele új, tervezőket célzó szakmai tájékoztató rendezvényünkbe, melynek során egy céges és tervezői előadásokon átívelő részletes szakmai egyeztetésre, megbeszélésre, közös gondolkodásra hívtuk össze a mélyépítés területén aktív tervező partnereinket. Az első rendezvényünk is nagyon jól sikerült, de idén a részvételi létszám, az érdeklődés és az esemény hasznossága egyaránt felülmúlta a tavalyi sikereket.

Február végén több mint ötven tervező gyűlt össze Dunakilitiben egy egész napos interaktív workshopra. Idén előadóink között köszönthettük Kolossváry Gábor főosztályvezető urat az Országos Vízügyi Főigazgatóságtól, valamint Dálnoky Noémi osztályvezetőt az Innovációs és Technológiai Minisztériumtól.

Az integrált települési vízgazdálkodás, valamint az uniós pályázati források és víziközmű fejlesztések kapcsolatáról tartott előadásaikat Pureco esettanulmányok, projekt bemutatók követték, melynek során nemcsak innovatív, megbízható, költséghatékony csapadékvíz-kezelési termékeinket, hanem azokkal kapcsolatos beépítési tanácsokat, valamint akár méretezési válaszokat is átadhattunk a megjelenteknek.

A találkozón a résztvevők szakmai diskurzust folytattak az építési kihívásokról, a kivitelezések kritikus pontjairól, az üzemeltetési és projekt tapasztalatokról.

Rendezvénysorozatunk jövőre folytatódik!